Hladan sendvič sa tikvicom, patlidžanom i sirom

02/12/2019
"Hladan sendvič sa omiljenim sastojcima za put ili kući, tajna je pravilna kombinacija sastojaka "
Priprema5 min.
Kuvanje10 min.
Ukupno15 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano24
  • Pregledi tokom meseca23
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operemo i sečemo patlidžna i tikvicu na pola i nakon toga na trake srednje veličine

Da bi se ocedio gorak sok od patlidžana, potapamo ga u slanu vodu 10-15 minuta.

Papriku takođe operemo, očistimo i sečmo po sredini na četiri velika dela.

Ugrevamo masnoću u tiganju i pržimo povrće dok ne bude gotovo.

Vadimo ih u posudu sa papirom da se ocedi višak masti. Ostavljamo sa strane.

Oko dve-tri supene kašike maslinovog ulja pomešamo sa origanom i namažemo unutra isečene hlepčiće po sredini.

Stavljamo nekoliko traki paprika, tikvica, patlidžana i sira, isečenog na ploče.

Naš hladan sendvič je gotov. Bude veoma ukusan i sočan hladan sendvič sa tikvicama, patlidžanom i sirom.

Preporučujemo od srca!

Prijatno!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar