Način pripreme
Skuvamo krompir, nakon toga ga isečemo na kockice i začinimo solju.
Pileće meso isečemo na kockcie, stavljamo u tiganj sa 2-3 kašike ulja i začinimo biberom i solju. Pržimo dok meso ne pobeli.
Šargarepu takođe isečemo na kockice i skuvamo u prethodno posoljenoj vodi oko 5-10 minuta ili dok ne omekša.
Kukuruz možemo koristiti direktno iz konzerve, ja lično kuvam oko 5 minuta.
Pečurke sečemo na kriške i začinimo biberom i solju i propržimo dok ne ispari sok koji puštaju, da se slana torta ne razvodni kad je poređate.
Nakon što pripremimo sastojke, spremni smo da ređamo tortu.
U kalup za tortu, sa ivicama koje se skidaju, počinjemo da ređamo. Prvo stavljamo polovinu kuvanog krompira na dno kalupa, nakon toga namažemo majonezom.
Drugi red je prženo pileće meso i ponovo namažemo majonezom odozgo.
Nakon toga red šargarepe i kukuruz, nakon svakog dodajem majonez.
Dodajemo i pečurke na sledeći red, nakon toga i drugi deo krompira i mažemo majonez.
Za ukras isečemo čeri paradajz i ređamo po ivicama pleha.
Nakon toga isečemo krastavčiće i ređamo sa unutrašnje strane pored paradajza. Rendamo kačkavalj i posipamo obilno u sredini.