Način pripreme
Priprema kore: Mikserom umutiti maslac i šećer u prahu, dodati mleveni keks, mkeko, eurokrem i sve lagano umutiti.
Dobijenu smesu ravnonerno rasporediti po plehu srednjih dimenzija.
Priprema fila: Želatin razmutiti u hladnoj vodi i staviti na vatru. Pustiti da vri 2 minuta, skloniti sa ringle i ostaviti da se prohladi 2 minuta.
Zasebno, mikserom umutiti slatku pavlaku u čvrst šlag, dodati kiselu pavlaku, izmiksati. Zatim umešati želatin i dobro umutiti mikserom.
Fil naneti preko kore. Posuti rendanom mlečnom čokoladom.
Ostaviti da se stegne.
Seći na kocke (ili parčad željene veličine), servirati i poslužiti.
Savet: Koristila sam plazma keks. Vi možete koristiti keks po sopstvenom izboru - svakako dobijate veoma ukusnu i brzu poslasticu. Prijatno!