Pohovana salama sa kornfleksom

Pohovana salama sa kornfleksom
Fotografije: Tsveti
07/05/2020
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema10 min.
Skuvaj10 min.
Ukupno20 min.
Porcije3
"Čuli smo za zalogaje, ali za pohovanu salamu nismo, hajde da vidimo šta će ispasti"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Za ovu pohovanu salamu sa kornfleksom isecite salamu na komade.

Umutite jaja sa kiselim mlekom, dodajte so i biber po ukusu.

Stavite ulje da se zagreje i počnite da pohujete, tako što svaki komad potapate prvo u vodu, posle u brašno, a nakon toga u umućena jaja i na kraju uvaljate u kornfleks.

Pohovanu salamu pržite dok se ne dobije zlatkasta boja.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: