Način pripreme
U posudu prosejte brašno sa prstohvatom soli i praškom za pecivo.
Dodajte kokosovo brašno i promešajte dobro sastojke.
U drugoj posudi razbijte jaja, dodajte šećer i vanilin šećer i umutite mikserom 5-6 minuta.
Sipajte istopljen i blago ohlađen maslac i kiselo mleko.
U porcijama dodajte suvu smesu. Sve dobro sjedinite.
Postavite posudu za pečenje 20/20 cm papirom za pečenje. Sipajte smesu i zaravnajte.
Ispecite kolač od kokosa na 180 stepeni u prethodno zagrejanoj rerni dok se ne dobije prijatna preplanulost.
Gotov kolač izvadite na rešetku i namažite toplom marmeladom po želji! U receptu je marmelada od breskve.
Pospite kokosovim brašnom. Isecite kolač od kokosa sa marmeladom na kvadrate, nakon što se potpuno ohladi.
Nek vam je slatko!