Način pripreme
Umutite hladnu tečnu pavlaku na tvrd sneg.
Dodajte med i filadelfiju, mešajte pažljivo kašikom dok se ne sjedine dobro.
Razredite brendi sa vodom. Isecite breskve na male komade. Pomešajte sa umućenim kremom.
Obložite pravougaoni kalup za kuglof parčetom najlona. Potopite svaku piškotu u razređeni brendi i poređajte po ivicama.
Sipajte polovinu krema, poravnajte i poređajte red prelivenih piškota sa brendijem.
Odozgo sipajte prekostali krem i pokrijte piškotama.
Pokrijte semifredo parčetom najlona i stavite u zamrzivač dok se ne stegne dobro.
Zamrznuti semifredo okrenite na odgovarajuću tacnu, skinite najlon i ukrasite kriškama bresaka.
Sačekajte da desert odstoji pre sečenja.
Prilikom serviranja prelijte svako parče topingom po želji.
U receptu semifredo sa breskvama i piškotama je sa karamelom.
Neka vam je slatko!