Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Meze»Pečeni orah sa himalaskom solju

Pečeni orah sa himalaskom solju

Vanya GeorgievaVanya Georgieva
Guru
1k2284k241
Pečeni orah sa himalaskom solju
Fotografije: Vanya Georgieva
4 / 5
03/11/2020
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Kuvanje
10 min.
Ukupno
15 min.
Porcije
3
"Izvolite - ukusni i zdravi pečeni orasi sa himalajskom solju"

Potrebni sastojci

  • orasi - 500 g, beli orah
  • brašno - 2 kašike
  • himalajska so - 1 kašika
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite orahe od ljuske i potrudite se da jezgro ostane celo.

Naprskajte orahe toplom vodom, pa ih pospite brašnom i solju.

Promešajte veoma dobro, da se so i brašno zalepe po orasima.

Pecite u tepsiji pokrivenoj papirom za pečenje uz stalni nadzor, jer orah se u principu peče veoma brzo.

Promešajte povremeno.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: