Način pripreme
U posudu stavite vodu i rastvorite kvasac u njoj. Dodajte so, šećer, maslinovo ulje i brašno.
Zavijte pamučnom krpom i ostavite pola sata da se opusti.
Gotovo testo razvijte u pravougaonik. Prebacite u pleh od rerne, prethodno postavljen papirom za pečenje.
Namažite paradajz pireom. Pospite slaninom. Luk oljuštite, operite i isecite na kolutove.
Stavite i njih haotično po domaćoj pici. Pospite kakavaljem i origanom. Stavite masline i razbijte jaja odozgo.
Prelijte sa dve kašike maslinovog ulja. Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok ne bude gotovo.
Izvadite ostavite da se bčago ohladi i isecite na parčiće.
Ideja pice Bizmark je da jaja budu rovita, da umočite parče pice u njih kao u sos. Za ovo svrhu možete da razbijete jaja na kraji spremanja jedinstvene pice Bizmark.
Komentari