Slano pecivo u tiganju

24/05/2017
"Ugrevajte tiganj, jer se ovo slano pecivo zamesi za minut, a pojede čak i brže "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano15 389
  • Pregledi tokom meseca514
  • Pregledi tokom sedmice197
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Stavimo sve sastojke da odstoje na sobnoj temperaturi. Razbijemo jaje i odvojimo žumance od belanca. Umutimo žumance sa kiselim mlekom u kome smo rastvorili sodu i ostavljamo sa strane.

Prosevamo brašno i pomešamo sa parmezanom. Dodajemo postepeno smesu u prvu u stavljamo penu umućenog belanca.

Mešamo dok se ne dobije homogena smesa. Uzimamo male količine od smese i stavljamo u namazan tiganje.

Pečemo ravnomerno sa obe strane.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar