Način pripreme
Keks se nalomi na krupnije parčiće i stavlja se u posudu. U njih se dodaju lešnici, ako ste njih odabrali.
Ova ukusna keks torta može da se spremi i sa miksom koštunjavog voća.
Vodu sipajte u šerpu, dodajte šećer, maslac i kakao. Ostavite da provri. Ohladite gotovu smesu i sipajte je u keks.
Promešajte.
Uzmite kalup za pečenje (16-18 cm), postavljen papirom za pečenje. Sipajte smesu u njega i zaravnajte. Stavite u frižider na sat-dva.
Čokoladu nalomite, stavite u posudu na ringlu i sipajte pavlaku unutra. Promešajte dok ne dobijete homogenu smesu.
Izvadite ukusnu tortu iz frižidera i prelijte čokoladnim prelivom. Zaravnajte i ponovo stavite u frižider da se stegne.
Nakon toga ukrasite efektnu keks tortu za goste po želji.
Nek vam je slatko!