Način pripreme
Počnite sa kremom, u posudi umutite pavlaku u mekani krem. U drugu posudu stavite sitan sir i dodajte čokoladnu narendanu na krupno, narendanu koru pomorandže na sitno rende, šećer u prahu, sok od pomorandže, vanilu i žele bombone iseckane na manje parčiće.
Promešajte veoma dobro dok ne dobijete homogenu smesu, dodajte umućenu pavlaku i pažljivo promešajte špatulom.
Stavite zidove kalupa (22 cm za tortu) na odgovarajući tanjir ili poslužavnik, rastvorite kakao i šećer u dubokom tanjiru. Počnite s ređanjem keksa, potopite keks u kakao na kratko s obe strane, namažite ga slojem krema (kao na krišku) i pričvrstite s unutrašnje strane zidova kalupa (nije teško, pričvrste se).
Tako potapate, mažete i ređate u krug vertikalno na tanjir i jedan do drugog dok ne dođete do centra kruga. Tamo je neophodno da lomite parčiće keksa i tako do kraja. Stavite tortu u frižider na nekoliko sati, najmanje tri.
Nakon što prođe vreme sklonite kalup, mažete tortu sa svih strana i dekorišete bombonama, prepuštajući se mašti ili više dečijim fantazijama sa omiljenim bombonama.