Pileće belo meso u vinu

NatašaNataša
Šegrt
3961959
Pileće belo meso u vinu
Fotografije: Nataša
1 / 3
10/03/2021
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema30 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno50 min.
Porcije1
"Dodajte pilećem belom mesu vino - iznenadiće vas ukus"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite pileće belo meso kako želite i stavite 10 minuta u vino.

U to stavite i začine po želji, ja sam stavila so, biber i origano.

Kada odstoji u marinadi, u vrući tiganj stavite maslac i belo meso, ali obavezno i marinadu.

Ako volite beli luk stavite u tiganj.

Ostavite da se ispari vino i pržite još jedno 3 minuta.

Kad se belo meso kuva u belom vino ima mekoću.

Prijatno!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: