Način pripreme
Umutite žumanca sa šećerom dok ne dobijete gladak krem. Dodajte prosejano brašno sa praškom za pecivo, korom od limuna i Bejlisom. Umutite belanca na sneg i pažljivo pomešajte sa smesom.
Sipajte smesu u kalup, obložen papirom za pečenje i malo namazan. Pecite koru u ugrejanoj rerni na 180 stepeni dok ne bude gotov.
Ostavite da se ohladi i isecite na 2-3 posebne kore. Za to vreme napravite krem, umutite maslac sa šećerom u prahu dok ne dobijete mekan krem.
Posebno umutite pavlaku na sneg. Dodajte kašiku po kašiku u maslac i pažljivo sjedinite dva krema.
Svaku koru natopite sa nekoliko supenih kašika bejlisa i zalepite kremom. Spolja namažite celu tortu kremom, a ako vam ostane možete napraviti ukras od ružica.
Da bi izgledalo efikasnije, odozgo pospite prosejanim kakaom.