Način pripreme
Isecite na trake šargarepu, tikvice i pečurke. Piletinu takođe isecite na trake i marinirajte je u soja sosu, pirinčanom sirćetu, skrobu i kineskom začinu odokativno. Ostavite da odstoji oko 30 minuta i da se začini.
Blago namažite veliki tiganj sa nelepljivim dnom i debelim ndom (najbolje vok). Zapržite piletinu dok ne pobeli, izvadite je i stavite povrće da se zaprži redom - prvo pečurke, izvadite, posle šargarepe i dodajte tikvice. Svako povrće se prži oko 3-4 minuta, a dobro je da ostane hrskavo.
Dodajte u tiganj pečurke i piletinu, promešajte i dodajte prethodno skuvane i oceđene špagete. Ponovo promešajte i dodajte oko 2 kašike soja sosa, 3 kašike vode, kineski začin po ukusu. Promešajte ponovo dobro i sklonite sa ringle.