Pileća srca u tiganju sa šargarepom i lukom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
11k
713
901
04/05/2021
"Ako i vi volite pileća srca, onda je ovaj recept samo za vas!"
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano20
  • Pregledi tokom meseca19
  • Pregledi tokom sedmice19
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pileća srca - 500 g
  • luk - 1 glavica
  • crveni luk - 1 glavica
  • šargarepa - 2 komada
  • maslac - 1 šolja, biljni
  • so
  • aleva paprika - 1 šolja
  • sok od paradajza - 3 - 4 kašike
  • rukola
  • peršun - suvi
* merne jedinice

Način pripreme

Operite i očisitite srca.

Stavite ih u odgovarajući tiganj, dodajte ulje i dinstajte 10-15 minuta.

Dodajte isečen luk i šargarepu na krugove.

Sipajte sok od paradajza, dodajte alevu papriku i začinite solju

Kuvajte dok jelo ne ostane na masnoći.

Pospite suvim peršunom i garnirajte rukolom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar