Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Iznutrice»Meze»Pileća srca sa lukom i maslacem

Pileća srca sa lukom i maslacem

Teodora KrumovaTeodora Krumova
Šegrt
526128
Pileća srca sa lukom i maslacem
Fotografije: Teodora Krumova
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
120 min.
Ukupno
130 min.
Porcije
2
"Pileća srca sa lukom u maslacu - savršeno predjelo za svako piće, živeli!"

Potrebni sastojci

  • pileća srca - 500 g
  • luk - 2 glavice
  • maslac - 100 g
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Operite srca za recept, prepolovite ih i ostavite u vodi oko sat vremena. Kuvajte ih na šporetu u šerpi dok ne počnu da omekšavaju.

Oljuštite, operite i isecite crni luk na rebarca. U tiganju kratko propržite srca na maslacu i dodajte luk.

Začinite solju i biberom i poslužite uz čašu vina ili piva. Pileća srca sa lukom na maslacu su veoma ukusna i odlično su predjelo uz vaše omiljeno piće. Probajte ih!

Ako ste i vi ljubitelj ovakvih delikatesa, obavezno probajte pileća srca sa pečurkama i najukusnija srca na vašarski način.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
50
40
30
20
10
Oceni: