Krompir na tiganju sa jajima, kobasicom, sirom i sremušem

LenkaLenka
Kuvar
759
836
2k
30
4
Krompir na tiganju sa jajima, kobasicom, sirom i sremušem
Fotografije: Lenka
1 / 2
01/04/2021
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema10 min.
Skuvaj30 min.
Ukupno40 min.
Porcije2
"Priprema se brzo, pojede još brže. Jedino što traje su impresije"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Za početak krompir ćemo oprati i iseći na kolutove. Stavite ulje na tiganj poređajte u krug kolutove krompira. Preko krompira posuti biber i so. Poklopite tiganj i pecite na umerenoj vatri (ako je skala od 1-9 neka bude na 6) 10 minuta.

Za to vreme spremite sremuš, koji je potrebno da se opere i isecka. Kobasicu takođe iseckajte na kolutove.

Umutite jaja. Preko kropira stavite sremuš, poklopite i pecite još 5 minuta.

Podignite poklopac i prelijte jajima. Pecite 3 minuta i pospite kolutovima kobasice.

Poklopite i pecite još 3 minuta. Nakon tog vremena posuti sirom i peći još 2 minuta.

Rejting

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: