Način pripreme
Prethodna priprema recepta za keto pohovan kačkavalj sa huskom uključuje sečenje kačkavalja na kriške.
Ako imate mogućnost odaberite kačkavalj u obliku velikog pravougaonika. Tako će lakše moći da se seku parčići jednake veličine.
Stavite parčiće kačkavalja u zamrzivač bar na pola sata. Tako će se stegnuti i nećete rizikovati da sa razliju pri prženju.
Za to vreme spremite smesu za pohovanje.
Pomoću viljuške umutite jaja sa prstohvatom soli.
U odvojenom tanjiru pomešajte bademovo brašno i husk. Promešajte dobro.
Zagrejte tiganj sa nelepljivim dnom sa malo masnoće.
Izvadite isečen kačkavalj iz zamrzivača. Jedno po jedno parče potapajte u smesu od jaja, nakon toga u smesu od brašna, nakon toga ponovo u smesu od jaja.
Ispržite pohovan kačkavalj sa obe strane dok ne bude gotov.