Način pripreme
U duboku posudu sipajte krem sir, šećer u prahu i kiselu pavlaku.
U smesu dodajte kesice vanile, narendanu koru limuna i sok od limuna.
Promešajte smesu dobro, dok se ne dobije glatka smesa.
U posudu stavite papir za pečenje, da bi kasnije lakše izvadili kolače.
Potapajte svaki keks u mleko na desetak sekundi, nakon toga ih poređajte na dno posude za pečenje, ređajući krem i keks, dok se krem ne potroši. Treba da završite kremom.
Skroz odozgo pospite fino narendanom crnom čokoladom i ukrasite opranim i isečenim jagodama i parčićima kivija.
Pokrijte posudu folijom za sveže čuvanje i ostavite u frižideru jednu noć ili 24 sata.
Servirajte kolačiće u tanjirima posutim kakaom i s kriškom limuna.
Nek vam je slatko! Kolači od limuna sa krem sirom su sjajni.