Način pripreme
Na 2 kašike ulja propržiti sitno seckani crni luk. Nakon 3-4 minuta dodati mleveno meso i sitno seckani beli luk. Kad bude gotovo, začiniti, promešati i ostaviti da se prohladi.
Susam propržiti, pa takođe ostaviti da se prohladi.
Kore iseći na 4 jednake trake. Za svaki trougao koristiti po 2 trake kora. Pre filovanja dodati 1 jaje u meso pa promešati da se sve sjedini. Prvu koru premazati mešavinom ulja i vode. Preko staviti drugu traku pa pri vrhu, sa jedne strane, staviti fil od mesa. Preklapati u trouglove celom dužinom kore.
Trougliće redjati u pleh obložen papirom za pečenje. Svaki trougao bogato premazati smesom od 2 jajeta, jogurta i malo soli.
Posuti susamom i peći oko pola sata na 190 stepeni u prethodno zagrejanoj rerni.