Način pripreme
Umutite slatku pavlaku uz pomoć miksera na mekan krem. Dodajte kiselu pavlaku i mutite dok ne dobijete homogenu smesu.
Stavite prvu koru u odgovarajući poslužavnaik. Naprskajte nes kafom. Namažite obilno kremom. Poređajte krugove banane.
Stavite i drugu koru. Radite na isti način.
Završite tortu poslednjom korom, namazanom kremom. Namažite kremom i ivice.
Rastopite tečnu čokoladu na pari, dodajte dve supene kašike ulje i promešajte. Prelijte tortu čokoladom.
Isecite oprane pomorandže na krugove. Skuvajte ih u vodi. Nakon što voda provri sipajte ponovo i dodajte hladnu vodu. Ponovite istu proceduru.
Nakon što sipajte vodu dodajte šećer. Kuvajte kružiće od pomorandže dok se šećer ne rastopi.
Izvadite i ocedite na ubrusu.
Ukrasite čokoladu tortu komadima pomorandže i pospite kokosovim brašnom.
Jednostavna čokoladna torta sa pomorandžama je gotova.