Način pripreme
Mikserom dobro umutiti jaja sa šećerom. Dodati brašno i sve zajedno dobro umutiti. Izliti na veliki, plitki pleh od rerne obložen papirom. Peći u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 20 minuta.
Gotovu koru zajedno sa papirom urolati dok je još vruća. Kad se kora prohladi, razviti rolat, ukloniti papir i premazati koru džemom (najbolje od maline, ali može i neki drugi). Uviti rolat, utegnuti ga u plastičnu foliju i ostaviti da odstoji dok se pripremi fil.
Za fil zagrejati 800 ml vode sa šećerom. Dodati im jagode i kuvati još desetak minuta nakon što provri. U 400 ml hladne vode razmutiti 4 pudinga dok smesa ne postane potpuno glatka.
U vodu sa jagodama dodati razmućeni puding i kuvati sve zajedno još 2-3 minuta da se zgusne. Skloniti sa vatre i ostaviti da se prohladi. Za to vreme složiti koru.
Seći rolat na kolutove debljine oko 1 cm i redjati ih u pravougaoni dublji pleh (djuveč). Natopiti koru sokom koji su pustile jagode (ako su bile zamrznute) ili nekim drugim od crvenog voća ako se koriste sveže jagode. Po kori poređati tanke kriške bresaka iz kompota. Preliti breskve smesom od pudinga i jagoda. Ostaviti da se potpuno ohladi.
Umutiti šlag sa vodom i šećerom u prahu pa premazati preko pudinga. Pokriti folijom i ostaviti u frižideru do služenja.
Napomena: Ako jagode nisu potpuno odleđene, kuvati ih u malo manje vode nego što je navedeno.