bonapeti.rs»Recepti»Testenine»Taljatele sa čeri paradajzom i mocarelom

Taljatele sa čeri paradajzom i mocarelom

Taljatele sa čeri paradajzom i mocarelom
Fotografije: Albena Asenova
1 / 2
08/07/2021
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema5 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno25 min.
Porcije2
"Smelo mogu da kažem da su ove taljatele jedne od najukusnijih koje smo ikada probali"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Čenovi belog luka se sitno iseckaju i kratko se dinstaju na malo maslinovog ulja.

U njih se dodaju polovine čeri paradajza.

Kuvaju se dok ne omekšaju, ali da se ne pretvore u kašu. Začine se solju i s malo crnog bibera.

U posoljenoj vodi se skuvaju sveže taljatele. Ocede se od vode i raspoređuju u tanjire.

Ukusne taljatele se zalivaju pripremljenim sosom od čeri paradajza, stavlja se po nekoliko loptica bejbi mocarele i posipaju se sitno iseckanim svežim bosiljkom.

Prijatno sa ovim taljatelama sa čeri paradajzom i mocarelom!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: