Neobična rebarca u đuvečari
bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Svinjetina»Rebarca»Neobična rebarca u đuvečari

Neobična rebarca u đuvečari

Neobična rebarca u đuvečari
Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
1 / 2
14/07/2021
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema10 min.
Kuvanje200 min.
Ukupno210 min.
Porcije2
"Da li imate đuvečaru kod kuće? Ukoliko je odgovor da, šta još čekate, a ne spremate ova neobična rebarca"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Svinjska rebarca operite i posušite.

Krompire i šargarepe ogulite i isecite na kockice. Sipajte ih u đuvečaru. Posle dodajte i izlomljeni bujon. Izmešajte.

Rebarca stavite odozgo, premažite ih maslacem, začinite začinima. Zalijte pivom i maslinovim uljem.

Rebarca pecite otprilike pola sata u hladnoj rerni na 250 stepeni. Nakon toga smanjite temperaturu na 160 i nastavite sa kuvanjem još 180 minuta.

Poslužite neobična rebarca u đuvečari topla sa odgovarajućim garnirungom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: