Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa jajima»Kajgana»Kajgana sa mladim lukom

Kajgana sa mladim lukom

Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova
Autor
1k2507k
Kajgana sa mladim lukom
Fotografije: Stoyanka Rusenova
2 / 5
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Kuvanje
7 min.
Ukupno
12 min.
Porcije
1
"Skoro svaki čovek uvek u frižideru ima jaja, zato ovaj recept može da se spremi svakog trenutka"

Potrebni sastojci

  • jaja - 4 komada
  • maslac - 2 kašike
  • mladi luk - 4 komada
  • ulje - 1 kašika
  • aleva paprika - po ukusu
  • biber - prstohvat, dva
  • so - po ukusu
* merne jedinice

Način pripreme

U posudu razbijemo dva jaja i mutimo ih viljuškom.

Isečemo pera mladog luka na sitno i dodajemo ih u jaja, dodajemo ulje i sve mešamo.

Dodajemo so i biber po ukusu.

Uzimamo tiganj i stavljamo maslac u njega.

Nakon što se istopi, mažemo četkom po krajevima tiganja i ostavljamo da se dobro zagreje.

Sipamo smesu od jaja u vruć teflonski tiganj.

Promešamo nekoliko sekundi i ostavljamo tako dok tečnost ne nestane i ostane naša ukusna kajgana.

Sipamo jaja na tanjir i serviramo kajganu sa mladim lukom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: