Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Šnicle»Svinjske šnicle sa ananasom u rerni

Svinjske šnicle sa ananasom u rerni

Svinjske šnicle sa ananasom u rerni
Fotografije: Mariana Petrova Ivanova
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
120 min.
Ukupno
130 min.
Porcije
2
"Uživajte u ovoj interesantnoj kombinaciji piletine i ananasa"

Potrebni sastojci

  • svinjske šnicle - 2 komada
  • ananas - 1 komad, konzerva
  • maslinovo ulje - 1 kašika
  • kačkavalj
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Začinite već oprane svinjske šnicle solju i biberom i poređajte ih u posudu za pečenje.

Odozgo stavite preko svake parče ananasa - prelijte ih sokom iz konzerve.

Sipajte malo maslinovog ulja u posudu za pečenje i pokrijte aluminijumskom folijom.

Pecite oko 20 minuta na 250 stepeni, a nakon toga smanjite temperaturu na 180 i nastavite da pečete još oko sat i po vremena.

Malo pre nego što ih izvadite pospite ih kačkavaljem.

Svinjske šnicle sa ananasom u rerni su gotove.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: