Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Ragu sa kobasicom i testeninom

Ragu sa kobasicom i testeninom

Tsvetina GavazovaTsvetina Gavazova
Pomoćnik kuvara
9419223
Ragu sa kobasicom i testeninom
Fotografije: Tsvetina Gavazova
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
40 min.
Ukupno
70 min.
Porcije
4
"Ako osetimo aromu ovog jela sa raguom, testeninom i kobasicom, odmah ćemo krenuti za sto"

Potrebni sastojci

  • svinjski ragu - 800 g
  • kobasica - 1/2 (količina je po želji)
  • crveno vino - 150 ml
  • konzerva paradajza
  • luk - 1 glavica
  • testenina
  • kačkavalj
* merne jedinice

Način pripreme

Prethodno skuvani ragu sam stavila u Delongi sa kobasicom i lukom da se dinstaju.

Sipala sam vino i nakon što se smanjila tečnost, dodala sam konzervu paradajza i so.

Ostavila sam ga da malo krčka na 20 minuta.

Za to vreme sam skuvala makarone.

Servirala sam sa izrendanim kačkavaljem odozgo.

P.S. Može da se napravi i sa više sosa, bez dodavanja makarona i da se dobije jedno tečno jelo.

Objavila sam fotografije za obe varijante ragua sa kobasicom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: