Način pripreme
Isecite luk na polumesece. Propržite ga na ghi puteru da se dobije prijatna braonkasta boja.
Isecite krastavčiće na kolutiće, a čeri paradajze - na polovinice.
Iseckajte ajsberg salatu na male komadiće.
Isecite batate (krompir) na trakice i ispecite ih u air fryer-u, obavezno ih poprskajte maslinovim uljem pre nego što uključite uređaj. Pečem ih 8 minuta na 200°C.
Nakon toga ispecite burgere. Ja koristim uređaj - opti gril.
Blago zapecite i lepinje za burgere, ne samo sa unutrašnje strane.
Ponovo koristim opti gril - za brže i jednostavnije pečenje.
Sastavite burger tako što slažete proizvode po želji.
Ja premazujem hlepčiće za burgere biljnim uljem dok su još topli i onda počinjem da ređam sastojke.
Prijatno sa mojim domaćim burgerom - gotovim za 30 minuta!