Način pripreme
Napravite karamel, rastopite šećer u kaseroli na umerenoj vatri. Isključite i rasporedite u odgovarajuće vatrostalne čašice.
Da biste napravili krem, treba vam velika posuda u kojoj ćete razbiti jaja. Umutite žicom. Dodajte šećer i sveže mleko.
Rasporedite preko karamele. Ostavite u svakoj čaši mesto i za čokoladnu smesu
Da biste napraviti, prvo umutite jaja sa šećerom na mekan krem.
Nemojte prestajati da mešate, nego polako i dodajte brašno, kakao, bejlis i med.
Isključite i rasporedite u čašice. Poređajte ih u pleh za pečenje.
Sipajte hladnu vodu i pecite originalni krem karamel na pari u hladnoj rerni na 160 stepeni oko sat vremena.
Obavezno ostavite da se ohladi japanski čokoladni krem karamel pre serviranja, nekoliko sati ili jednu noć u frižideru.