Način pripreme
Belanca na sobnoj temperaturi umutiti sa polovinom šećera.
Umititi žumanca sa ostatkom šećera i vanilin šećera. Dodati ulje.
U brašno dodati prašak za pecivo pa izmešati.
Dodati jaku, hladnu crnu kafu u jaja.
Izmešajte brašno i orahe.
Dodajte ih u smesu od žumanaca.
Polako žicom umešati sneg od belanaca.
Peći u pobrašnjenom plehu u obliku po želji, na 180 stepeni, oko pola sata.
Za prvi fil, izmešati mleko i žumance, pa polako, muteći mikserom, dodajte brašno.
Skuvajte kao puding i ohladite.
Margarin dobro umutiti sa šećerom i vanilinim šećerom, pa dodati ohlađenu čokoladu.
Sjediniti oba fila. Dodati pečeni lešnik.
Pečenu koru izvaditi iz pleha, ohladiti, premazati ohlađenim filom, pa posuti narendanom čokoladom i mlevenim orasima.
Titov kolač je gotov!