Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Iznutrice»Brza predjela»Pohovane pileće džigerice u rerni

Pohovane pileće džigerice u rerni

NikiNiki
Guru
565853k
Pohovane pileće džigerice u rerni
Fotografije: Niki
2 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
35 min.
Porcije
2
"Super ukusno meze od pohovanih pilećih džigerica - aroma će se osetiti na daljinu"

Potrebni sastojci

  • džigerica - 500 g
  • soja sos
  • kukuruzno brašno
  • belo brašno
  • ulje
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Za ovo jednostavno brzo jelo očistimo i opremo džigerice (pazite da se ne iskidaju), ostavljamo ih da se ocede.

Nakon toga ih začinjavamo soja sosom i biberom i ostavljamo oko 30 minuta.

U tanjiru pomešamo jednake količine kukuruznog i belog brašna.

U posudu stavljamo papir za pečenje i namažemo.

Uvaljamo dobro džigerice u brašno i pečemo u prethodno zagrejanoj rerni dok ne dobiju zlatastu boju.

Nakon toga okrećemo džigerice i pečemo sa druge strane dok ne bude gotovo.

Serviramo naše pohovane džigerice u rerni sa kriškom limuna.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: