Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Iznutrice»Brza predjela»Pohovane pileće džigerice u tiganju

Pohovane pileće džigerice u tiganju

LiudmilaLiudmila
Inovator
5342011k
Pohovane pileće džigerice u tiganju
Fotografije: Liudmila
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
15 min.
Ukupno
30 min.
Porcije
2
"Ova pohovana pileća džigerica savršena je kao predjelo ili večera uz prženi ili dinstani krompir."

Potrebni sastojci

  • pileća džigerica - 500 g
  • so
  • ulje za prženje
  • biber
  • jaja - 3
  • brašno - 3 kašike. beo
  • kukuruzno brašno - 1 tbsp.
* merne jedinice

Način pripreme

Pileća džigerica se opere i ocedi. Ja ih malo prosušim.

Uvaljajte ih u pomešano brašno sa solju i biberom. Umaču se jedna po jedna u razmućena jaja sa kapljicom vode i prže se na vrelom ulju.

Gotova pohovana džigerica se vadi na papir i nakon što se ocedi od viška masnoće služi se.

Pohovane pileće džigerice u tiganju idealno su predjelo, kao i večera sa prženim ili dinstanim krompirom.

Ako volite da jedete džigericu, isprobajte naše druge predloge za pileću džigericu sa lukom, ukusnu prženu džigericu ili džigericu u rerni.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: