Način pripreme
U brašno stavljamo suvi hleb sa solju, biber, izrendani parmezan (veća količina), beli luk u prahu i krekere.
Lično ja stavljamo količinu sastojaka po ukusu. Blenda se dok se ne dobije oblik mrva, dajte više pauze uređaju ukoliko ima potrebe. Sipajte u posudu i ostavite sa strane.
Iseckajte grudi kroz sredinu tip leptir i tanko istucajte ukoliko ima potrebe.
Mutite jaja u posebnoj posudi i stavite brašno u drugu.
Uvaljajte prvo piletinu brašnom-jajetom-domaćim prezlama - možete da se uradi i drugo uvaljivanje, a zatim samo jaje-prezle.
Pržite pohovano pile dok ne postane zlatkasto u zagrejanom ulju 3-4 minuta sa svake strane.
Možete da ispečete pileće šnicle u rerni na 200°C 30-40 minuta.
Neka vam je ukusno sa ovim piletom sa parmezanom i domaćim prezlama.