Način pripreme
Priprema podloge: U odgovarajuću posudu staviti mleveni keks, dodati sok, otopljen maslac, pa izmešati.
Priprema belog dela: Šlag krem umutiti po uputstvu sa kesice. Zatim dodati kiselu pavlaku i izmiksati.
Priprema voćnog dela: U dublju posudu staviti maline, dodati vanilin šećer i izmešati.
Priprema preliva: U šerpu sipati sadržaj kesice preliva za torte, dodati vodu, šećer i mešati kako se ne bi stvorile grudvice. Kuvati na laganoj vatri jedan minut i sve vreme mešati. Skloniti sa vatre i ostaviti da se prohladi.
Finalni postupak: u četiri čaše rasporediti smesu sa keksom. Zatim naneti beli deo, a preko njih rasporediti maline. Rasporediti još jedan red malina, pa naneti ohlađeni preliv.
Ostaviti u frižider da se dobro ohladi.
Prijatno uz desert sa malinama i pavlakom u čaši.
Komentari