Način pripreme
Stavljamo pileći file na dasku i oštrim nožem ili viljuškom isečemo na male komade. Sipamo ga u posudu i zalivamo uljem. Dodajemo sve začine i so i izmešamo kako bi se dobro začinilo.
Zagrevamo teflonski tiganj i prebacujemo meso u njega. Kuvamo uz neprestano mešanje otprilike 15 minuta. Smanjujemo ringlu.
Stavljamo jednu za drugom svaku pogaču na meso koje se još uvek kuva.
Premazujemo zagrejane pogače sa po 1 supenom kašikom tartar sosa, sipamo u sredinu po dužini 1 punu kašiku mesa i 1 punu kašiku prženog krompira.
Uvijamo u rolat i ređamo u tanjir gotove donere.
Pokrivamo folijom do momenta serviranja.
U procesu pripreme treba da budete brzi, zato što neprestano treba da smenjujete pogače kako bi se zagrejale i zajedno sa tim da uzimate meso.
Serviramo ukusne sendviče sa arapskim pogačama i tartar sosom tople i po želji sa jogurtom.