Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Savršena Medena Pogača
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Umutite jaja sa šećerom, prvo odvojite jedno žumance za premazivanje, kad pogača nadođe....

Pogača za Babindan se izvadi, namaže se prvo maslacem, a odozgo tečnim medom i gotovo Sjajna medena pogača za praznik!...

Kad nadođe, uz pomoć ražnjića ili olovke ocrtajte pogaču lagano pritiskajte.
Namažite umućenim belancem i pospite različitim semenkama....

Pečemo u ugrejanoj rerni na 180 stepeni oko 40 minuta
Vaidmo i uz pomoć četke ponovo namažemo medenim sirupom.
Prijatno!...

Odvojite jednu malu loptu za centar pogače. Ostatak testa razvijte u pravougaonu koru.
Namažite je maslacem i uvijte u rolat....

U ovu pogaču se obavezno stavlja i para. Operite je dobro i uvijte u aluminijumsku foliju....

Nakon dizanja umesimo testo i napravimo pogaču u obliku po želji.
Premažite tepsiju maslacem....

Pogača sa cveklom je zanimljiva i veoma ukusna!
Srećno i dobar apetit!
Pogledajte i kako da napravite pamuk pogaču....
Rejting
5
Ukupno glasalo: 2
52
40
30
20
10
Oceni: