Način pripreme
Isecite piletinu na male komade. Dodajte soja sos, sos od nara, so i biber po ukusu. Ostavite meso u frižideru 30 minuta.
Zagrejte ulje i 1 kašiku maslaca i pržite meso do zlatne boje. Povremeno mešajte.
Kada se meso proprži, dodajte malo vode i zamrznuto povrće.
Kuvajte na tihoj vatri dok voda ne ispari, a povrće malo omekša, ali je i dalje hrskavo.
Pre nego što skinete sa ringle, probajte i po potrebi dodajte još malo soli i bibera.
Skuvajte testeninu prema uputstvima na pakovanju. U mom slučaju je bila gotova za 4-5 minuta.
Procedite taljatele i operite ih pod tekućom vodom.
U šerpi zagrejte 2 kašike ulje i 1 kašike maslaca. Gotovu testeninu kratko propržite, pažljivo mešajući.
Poslužite testeninu sa piletinom i zamrznutim povrćem posutu rendanim parmezanom.
Prijatno!