Način pripreme
U jednoj posudi se pomešaju šećer, maslac, brašno i prašak za pecivo. Veoma dobro se mute.
U drugoj posudi se mute jaja, dodaje se mleko i dobijena smesa se sipa u brašno. Lepo se izmeša kako bi se pomešalo.
Pripremi se kalup za kejk pops. Gnezda se namažu maslacem i svako se puni do ruba.
Zatvori se drugim delom kalupa i peče se na 180 stepeni otprilike 20-25 minuta. Izvadi se i ostavljaju se kuglice da se ohlade.
Čokolada se istopi sa kockicom maslaca. U svaku kuglicu se zabode čačkalica i umaču se u istopljenu čokoladu.
Zabodu se na stiropor ili nešto drugo odgovarajuće kako bi stajali pravo.
Razvije se fondan, iseku se krugovi otprilike 7-8 cm. Uz pomoć slamčice se naprave oči i usta.
Svaki kružić se stavlja na kejk pops i blago se pritisne kako bi se zalepio.
Kejk pops Duhovi su gotovi.