Način pripreme
Sastojke za kolač pomešamo, prvo suve - brašno sa praškom za pecivo, šećer i nakon toga ostale.
Pečemo na 180 stepeni dok ne dobiju zlatnu boju. Najbolje čačkalicom da proverimo kada kolač je gotov.
Ostavljamo kolač da se ohladi i izmrvimo na sine mrvice/može i u blenderu/.
U posudi pomešamo filadelfija krem sir, maslac, šećer, vanilu i muimo miskerom 3-4 minuta.
Pomešamo umućeni sir sa mrvicama u etapama. Treba da dibjemo smesu laku za oblikovanje, koje se ne lepi po rukama.
Oblikujemo loptice i stavljamo u frižider na 30 minuta.
Čokoladu rastopimo i poopimo loptice, prvo ih stavimo na štapić.
Po želji možemo korisiti belu čokoladu i da obojimo bojom za kolače naše kejk pops.
Takođe, možemo ih posui čokoladnim mrvicama, orašastim plodovima, kokosovim brašnom.