Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Mleveno meso»Ćevapčići»Ćevapi od domaćeg mlevenog mesa

Ćevapi od domaćeg mlevenog mesa

A.KundevaA.Kundeva
Šegrt
451060
Ćevapi od domaćeg mlevenog mesa
Fotografije: A.Kundeva
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
90 min.
Porcije
5
"Domaći ćevapi su hrana kojoj niko ne može da odoli Pogledajte kako da ih pripremite"

Potrebni sastojci

  • teleće meso - 1 kg
  • jaja - 3 komada
  • luk - 1 glavica
  • krompir - 1 komad
  • prezle - 2 kašike
  • začin za mleveno meso
  • so
  • čubar
  • peršun
* merne jedinice

Način pripreme

Prvo sameljite meso u mašini za mlevenje.

Narendajte luk, krompir i zajedno sa jajima sve dodajte u mleveno meso.

Umesite sve dobro sa začinima i ostavite smesu na 30 minuta u frižideru.

Napravite ćevape i pržite ih u vrelom ulju u tiganju dok ne budu gotovi.

Ćevapi od domaćeg mlevenog mesa su veoma ukusni.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: