Bonapeti.rs»Recepti»Glavna jela»Patatnik»Patatnik sa jajima

Patatnik sa jajima

Patatnik sa jajima
Fotografije: Veselina Konstantinova
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
25 min.
Kuvanje
45 min.
Ukupno
70 min.
Porcije
3
"Jedno neverovatno jelo iz bugarske kuhinje"

Potrebni sastojci

  • krompir - 1 kg
  • luk - 2 glavice
  • jaja - 3 komada
  • ulje - za mazanje posude za pečenje
  • so
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite krompir, operite ga i narendajte na rende.

Očistite luk od ljuspi i takođa ga narendajte.

Posolite povrće i ostavite ga da se ocedi. Zagrejte rernu i posudu za pečenje sa nelepljivim dnom. Sipajte oko 1 šolju ulja.

Rasporedite krompir i luk u posudu za pečenje i zapecite ih.

Pre nego što je gotov razbijte jaja i dopecite još 5 minuta. Začinite patatnik biberom.

Patatnik sa jajima je gotov.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: