Način pripreme
Vanilin krem se pravi prema uputstvu sa pakovanja, ali sa 300 ml mleka.
U njega se dodaje pire od manga i 1 komad želatina, prethodno rastvorenog u 50 ml vode, a zatim istopljenog na vodenoj pari.
Dobro izmešajte i rasporedite u odgovarajuće čaše. Ostavite u frižideru da se stegne.
Umutite pavlaku (ne mnogo, da bude tečnija), dodajte šećer u prahu, mleko, drugi želatin (prethodno rastvoren u 50 ml vode, a zatim istopljen na vodenoj pari) i vanilu.
Pažljivo izmešajte i rasporedite u čaše.
Stavite u frižider da se stegne, a za to vreme napravite sos - pomešajte sve sastojke i stavite na ringlu, kuvajte dok se ne zgusti, ali ne previše.
Ohladite i rasporedite ga u čaše sa kremom. Želee dekorišite po želji.
Jogurt sa mangom i jogurtom sa balzamiko sosom od malina je gotov.