Način pripreme
Pomešamo kiselu pavlaku sa sitnim sirom i šećerom i jednom teglom slatka, mešamo kašikom. Tečnu pavlaku umutimo mikserom na krem. Dodajemo u druge sastojke. Dobro promešamo.
Potopimo želatin u malo vode prema upuststvu na pakovanju i kad nabubri rastopimo u mikrotalasnoj 10/15 sekundi i dodajemo u krem. Stavljamo želatin, pošto želimo da se krem još malo stegne.
Nakon toga namažemo malo pleh i okrećemo prvu medenu koru. Mažemo kremom i stavljamo odozgo sledeći. Mažemo i njega, stavljamo slatko preko krema. Tako dok ne potrošimo sastojke, stavljamo između i slatko preko krema.
Poslednju koru mažemo odozgo i sa strane celu tortu sa pavlakom. Ukrašavamo sa malo slatka od borovnica i iseckanim orasima, bombonama. Stavljamo u frižider na oko dva, tri sata. Najbolje jednu noć.
Prijatno sa Jednostavnom božićnom tortom sa medenim korama!