Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Đuveč»Svinjska kolenica u šarenom đuveču

Svinjska kolenica u šarenom đuveču

ViolinaViolina
Početnik
13
Svinjska kolenica u šarenom đuveču
Fotografije: Petya Konova
3 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
180 min.
Ukupno
210 min.
Porcije
5
"Malo ovoga, malo onoga i voila - imate savršenu svinjsku kolenicu u đuvečari, u kojoj se kriju još mnogi omiljeni sastojci, uverite se sami"

Potrebni sastojci

  • luk - 2 glavice
  • paprika - 1 komad, crvena
  • patlidžani - 1 komad, manji
  • krompir - 5 komada
  • šargarepa - 2 komada
  • pečurke - 100 g
  • kolenica
  • bujon - 1 kocka
  • biber
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • lovorov list - 3 lista
  • so
  • ulje - 3 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Propržite luk, pečurke i kolenicu.

Dodati ostatak proizvoda i naliti vodom.

Stavite jednu kocku bujona.

Zatim sve ovo sipajte u đuvečaru i pecite najmanje 3 sata.

Dobićete prekrasnu kolenicu u đuvečari.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni:

Komentari

Korisnik#308162
Korisnik#308162
Ovo zvuci preukusno
21.01.2023 10:51