Način pripreme
Prvo se prave bakini kolači.
Maslac se meša sa šećerom dok smesa ne postane homogena. Dodaju se jaja i ponovo se muti miskerom tako što se postepeno dodaje i sveže mleko.
Na kraju se stavljaju brašno, prašak za pecivo i vanila uz neprestanpo mešanje dok se ne dobije glatka smesa.
Zagreva se aparat za pravljenje bakinih kolača i spremaju se bakini kolači.
Krem:
Istopi se šećer uz nerpestano mešanje i dodaje se kondenzovano mleko. Kada se blago zgusti, ostavlja se da se ohladi. Dodaje se kisela pavlaka i krem sir i meša se miskerom dok se ne dobije gladak krem.
U tepsiju se gsto ređa jedan red bakinih kolača i zaliva se dobijenim kremom. Nakon toga se ređa drugi rer bakinih kolača i torta sa pavlakom se stavlja u frižider na 3-4 sata.
Muti se pavlaka za kolač dok se ne zgusti i dobijena torta sa bakinim kolačima i kondenzovanim mlekom se premazuje pavlakom.