Način pripreme
U posudi se mute jaja sa šećerom. Dodaje se bademovo brašno sa brašnom od rogača i prašak za pecivo.
U posudi se tope kokosovo ulje i čokolada na pari. Nakon što se dobije homogena smesa, dodaje se u osnovnu smesu.
U posudu za pečenje se stavlja papir za pečenje i sipa se smesa. Zagladi se kašikom i peče se na 180 stepeni oko 25 minuta u prehtodno zagrejanoj rerni.
Nakon što se brauni isepeče i potpuno se ohladi, maže se kremom, koji smo u međuvremenu napravili od krem sira, tečne slatke pavlake i kokosovog šećera.
Prvo se mute mikserom pavlaka i šećer, a u njih se dodaje krem sir na sobnu temperaturu.
Nakon što se dobije homogena smesa, čuva se u frižideru, dok se čokoladni kolač ne ohladi.
Nakon toga se maže kremom i ukrašava šećernim šarenim mrvicama.
Dečiji brauni je gotov.