Način pripreme
Krompir dobro operemo i poređamo u duboku šerpu. Ne ljuštimo.
Dodajemo so 1 kašičicu i prelivamo vodom.
Krompir dobro kuvamo, nakon toga skidamo sa vatre.
Vodu prosipamo, ne prelivamo hladnom pošto će se krompir steći.
Ostavljamo da se ohladi, nakon toga oljuštimo.
Isečemo sitno u posudu, u kojoj ćemo mešati salatu.
U posebnu posudu stavljamo majonez.
Dodajemo brašno od belog luka, senfa i soli.
Dobro promešamo.
Kisele krastavčiće očistimo i sitno iseckamo.
U posudu sa krompirom sipamo majonez, isečene kisele krastavče i mediteranski začin.
Krompir salatu dobro promešajte, nakon toga ostavite 30 minuta u frižideru da se stegne.
Servirajte krompir salatu sa majonezom i senfom, ukrašenu krugovima maslina bez koštice.