Način pripreme
Često volimo da pravimo domaće torte kod kuće. Ova neverovatna torta sa pudingom i žele bombonama je jedna od mojih omiljenih.
Pripremite je i polizaćete prste!
Pudinzi se pripremaju prema uputstvu na pakovanju sa po 500 grama svežeg mleka i šećerom. Nakon što se zgusnu i budu gotovi, skinemo ih sa vatre.
Pripremamo kalup za tortu sa dnom koje se može ukloniti. Stavite jednu koru za tortu unutra i sipajte puding sa ukusom karamele. Stavite drugi sloj kore i prelijte drugim pudingom sa ukusom krem brulea.
Na kraju završavamo sa poslednjom korom za tortu.
Na pari istopite mlečnu čokoladu na šporetu.
Na kraju je sipamo na poslednju koru odozgo i ravnomerno rasporedimo špatulom. Voće isecite na kriške i ukrasite tortu.
Na kraju dodajte žele bombone i pospite kokosovim strugotinama za finiš. Gotovu tortu stavimo u frižider da se dobro stegne nekoliko sati, najbolje preko noći.
Sledećeg dana isecite i poslužite. Ova torta od pudinga sa duplim kremom ima neverovatan ukus! Prijatno!