Način pripreme
Veoma je prosto otvoriti gotovu kesicu pudinga, dodati mleko i krem je napravljen, ali ja vas izazivam da napravimo domaći puding. Čak je i veoma jednostavno!
U kaserolu stavite sveže mleko, odvajajući sa strane pola šolje.
Dodajte šećer i vanilu. Sačekajte da provri.
Za to vreme umutite žumanca sa odvojenim mlekom i kukuruznim skrobom.
Dodajte ga polako u kaserolu, ne prekidajući sa mešanjem. Smanjite ringlu i sačekajte da se puding od vanile zgusti.
Ostavite 10 minuta da se blago ohladi.
U tepsiju poređajte jedan red keksa. Stavite domaći krem, malo kokosovog brašna i malo oraha.
Ponovo kekse i tako dok ne nestanu sastojci, završavajući kremom.
Gotovu klasičnu keks tortu pospite orasima i ostavite u frižideru na nekoliko sati.
Servirajte laganu tortu sa pudingom sa karamel topingom.