Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Svinjetina»Svinjski ragu sa boranijom u rerni

Svinjski ragu sa boranijom u rerni

Veselina KonstantinovaVeselina Konstantinova
Autor
2k5125k446
Svinjski ragu sa boranijom u rerni
Fotografije: Veselina Konstantinova
1 / 2
20/09/2023
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
75 min.
Porcije
3
"Jednostavno i ukusno, a po ovom receptu neodoljivo"

Potrebni sastojci

  • svinjski ragu - 1, 3 kg
  • boranija - 400 g smrznuta
  • šargarepa - 1 komad
  • ulje - 3 kašike
  • bujon od kostiju
  • začin od povrća
  • so
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Svinjski ragu očistite i stavite u ekspres lonac ili drugi odgovarajući lonac. Dodajte vodu da prekrije ragu i kuvajte dok se potpuno ne skuva.

Očistite ragu od kostiju. Šargarepu sitno iseckajte ili narendajte.

U odgovarajuću tepsiju ili pleh stavite boraniju i šargarepu, odozgo rasporedite meso od ragua.

Začinite solju, začinima od povrća i biberom. Prelijte uljem i dodajte proceđeni bujon od kostiju - dok povrće ne bude pokriveno.

Stavite pleh u rernu i pecite dok ne bude gotovo.

Svinjski ragu u rerni je veoma ukusan.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: